Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Chorizo och quinoasallad med apelsin och mynta
- 4 st Scan Chorizo
- 2 dl Quinoa
- 4 dl Hönsbuljong
- 1 st Apelsin
- 1 msk Olivolja
- 1 tsk Spiskummin, mald
- 2 st Avokado
- 2 st Salladslökar
- 1 kruka Mynta
Riv skalet på apelsinen och pressa saften. Blanda ner den och skalet i quinoan tillsammans med olivolja och spiskummin.
Skär avokadon i bitar och strimla salladslöken, och blanda ner i quinoan. Smaka av med salt och peppar.
Grovhacka myntan och blanda ner i salladen.
Grilla eller stek korven i ca 7 minuter och servera med quinoasalladen.