Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Snabb kålpudding
- 500 g Scan Blandfärs
- 400 g Vitkål
- 1 Gul lök
- 2 msk Sirap
- 1 tsk Mejram
- 1 tsk Timjan
- 1 msk Ättika
- 1 tsk salt
- 2 Ägg
- 1 dl Grädde
Blanda färsen med salt och ägg. Blanda ner färsen i kålen och ugnsbaka i 200 grader i ca 20 minuter. Häll grädden över kålpuddingen när 5 minuter återstår. Servera kålpuddingen med kokt potatis.