Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Lamm i dillsås
- ca 1 kg Scan grytbitar av lamm
- 2 stora morötter ca 300 g
- 1½ purjolök ca 300 g
- 2 liter vatten
- 1 msk salt
- 2 krm vitpeppar från kvarn
- dillstjälkar
Dillsås
- 8 dl kokspad
- 1 msk strösocker
- 1½ msk ättiksprit 12%
- 1 dl vispgrädde
- 4 msk Maizena
- 1 dl hackad dill