Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Sydstatsgrill med cajunris, kotlett och grillad majskolv
På grillen
- 4 st Scan Grillkotlett Classic Grill
- 4 st färska majskolvar
Cajunris
- 1 gul lök
- 1 röd paprika
- 1 vitlöksklyfta
- 1 röd spansk chilipeppar
- 2 tsk hel spiskummin
- 3 msk olivolja
- 2 dl ris (jasmin eller basmati är godast)
- 4 dl vatten
- 2 msk konc. kycklingfond
- 1 burk svarta bönor à 400 g