Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Medelhavsplåt med Chorizo
- 2 pkt Scan Chorizo á 300 g
- 1 Rödlök
- 1 Aubergine
- 1 Squash
- 1 Paprika
- 200 g Fetaost
- Pinjenötter och färsk oregano
2. Skär korvarna diagonalt i grova bitar. Skala rödlök. Skär alla grönsaker i lika stora bitar.
3. Blanda allt på en ugnsplåt med lite olivolja, smula över fetaost och pinjekärnor. Salta och peppra. Stek i ugnen ca 25 min tills allt fått fin färg.
4. Servera med grovhackad oregano på toppen och gärna ett gott vitlöksbröd.