Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Kalvsylta med dill och vitt vin
- 1½ kg Scan Kalvbog eller Kalvrygg
- 2 tsk salt/liter vatten
- 10 hela vitpepparkorn
- 10 hela kryddpepparkorn
- 2 lagerblad
- 1 gul lök i klyftor
Lag
- 1 burk Campbells consommé
- 2 dl vitt torrt vin
- 1½ tsk salt
- 1 tsk socker
- 10 gelatinblad
- 3 dl vatten
- 1 dl hackad dill