Grillad chorizo med råkostsallad

Grillad chorizo med råkostsallad

Grilla För 4 personer
Ingredienser
  • 4 Scan chorizo eller annan kryddig korv

Råkostsallad

  • 2 morätter
  • 1 rödbeta
  • 2 st avokado
  • ½ litet salladshuvud eller blandad sallad
  • 1 dl rödbetsgroddar

Senapsdressing

  • 2 msk sötstark senap
  • ½ msk flytande honung
  • 2 dl gräddfil
Gör så här Skär några snitt i skinnet i chorizokorvarna med en vass kniv. Skala morötter och rödbeta, riv dem grovt. Dela och kärna ur avokaden, skär den i klyftor. Skölj och riv salladen fint eller skär den i bitar. Blanda alla grönsaker och toppa med rödbetsgroddar. Rör ihop ingredienserna till dressingen. Grilla korvarna på medelvärme på grillen eller i en grillpanna ca 8 minuter. Servera de grillade korvarna med råkostsallad, senapsdressing och färskpotatis.