Biffig macka med pepprig äppelcreme

Biffig macka med pepprig äppelcreme

Grilla För 4 personer
Ingredienser
  • 4 st skivor Scan ryggbiff ca 500 g
  • 1 syrligt äpple
  • 2 msk riven färsk pepparrot
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 dl lättcreme fraiche
  • 2 hela saltgurkor
  • 4 ciabatta eller annat portionsbröd
  • några ärtskott eller solrosskott
Gör så här Grilla köttet på medelvarm grill 2-3 minuter på varje sida, salta och peppra. Låt köttet ligga i folie i några minuter. Skala och grovriv äpplet. Blanda äpple, pepparrot, senap och creme fraiche. Smaka av med salt och peppar. Skiva saltgurka och biff på längden. Dela brödet. Lägg hälften av äpple- och pepparrotscremen på undre brödhalvorna. Fördela gurkskivorna ovanpå och toppa med ärtskott. Lägg på köttet, resten av cremen och brödlocket.