Grillad entrecote med mango- och bönsalsa

Grillad entrecote med mango- och bönsalsa

Grilla För 8 personer
Ingredienser
  • 4 skivor Scan entrecote ca 600 g
  • blötlagda grillspett

Salsa

  • 4 dl kokta svarta bönor
  • 1 mango
  • ½ rödlök
  • 2 salladslökar
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 röd paprika
  • rivet skal och saften av 1 lime
  • 1 msk flytande honung
  • ½ dl sweet chilisås
Gör så här Skala och skär mangon i små tärningar, hacka rödlöken och skiva i salladslöken. Dela chilin, ta bort kärnorna och skär den i små bitar. Ta bort kärnorna ur paprikan och skär den i små tärningar. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av allt med salt och peppar. Grilla köttet på medelvärme, 2-3 minuter på varje sida. Vänd flera gånger under grillningen. Salta och peppra. Servera köttet med mango- och bönsalsa och ett gott bröd.