Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Fläskkotlett med pumpa- och rucolasallad
- 600 g Scan Pigghamkotlett i bit
- 400 g pumpa. i kuber
- ca 100 g rucolasallat
- 25 g parmesanost. hyvlad
Äppelvinägrett
- 2 msk olivolja
- 2 äpplen. i tärningar
- 1 kruka färsk hackad dragon
- saften av en citron
- 1 tsk flytande honung
- 2 tsk senapsfrön
Stek pumpan i lite smör i stekpannan. Blanda pumpa, rucola och ost. Vispa ihop olivolja, äpple, dragon, citronsaft, honung och senapsfrö. Smaka av med salt och peppar. Servera köttet med salladen och vinägretten.