Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Chili med tomat- och bönsallad
- 700 g Scan Ekologiska grytbitar av ytterlår
- 2 gula lökar, finhackade
- 4 vitlöksklyftor, hackade
- 1 msk mald spiskummin
- ½ tsk cayennepeppar
- 1 tsk kaffepulver
- 2 msk tomatpuré
- 3 dl rödvin
- 5 dl vatten
- ev maizena
Tomat- och bönsallad
- 8 körsbärstomater i halvor
- ½ gurka, skalad och tärnad
- 1 rödlök, i skivor
- 3 dl kokta vita bönor
- saften av 2 lime
- 1 kruka färsk mynta