Chili con choklad

Chili con choklad

För 4 personer
Ingredienser
  • 500 g Scan rostbiff
  • 1 tsk smör
  • 1 gul lök, hackad
  • 1-2 krm chilipeppar
  • 1 burk krossade tomater 400 g
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 burk svarta bönor 400 g
  • 1 burk majskorn 350 g
  • 1 bit riven mörk choklad ca 20 g

Till servering

  • Tortillabröd
  • Guacamole
Gör så här Strimla köttet fint och bryn det tillsammans med löken i lite smör i en stekpanna. Tillsätt chili, krossade tomater och paprikapulver och låt koka under lock tills köttet är mört, ca 30-40 minuter. Späd eventuellt med lite vatten. Salta och peppra. Blanda ner bönor, majs och choklad strax före servering. Servera med tortillabröd och guacamole.