Varmkorv med ärtmos

Varmkorv med ärtmos

Koka För 4 personer
Ingredienser
  • 8 Scan Deli varmkorv
  • 4 port potatismospulver
  • 3 dl djupfrysta gröna ärter
  • 200 g röd- eller vitkål strimlad
  • 2 morötter grovt rivna
  • ½ msk flytande honung
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk sesamfrö
Gör så här Koka upp lättsaltat vatten. Drag kastrullen från plattan. Lägg i korvarna, lägg på ett lock och låt dem bli varma, ca 7 min. Koka upp vattnet till potatismoset tillsammans med ärtorna. Låt det sjuda någon minut och mixa med mixerstav. Vispa i potatismospulvret. Fräs kål och morötter någon minut i en stekpanna med lite olja och honung. Pressa över lite citronsaft. Salta lätt. Rosta sesamfröna i torr panna och strö över. Servera korven med ärtmos, varm råkost och senap.