Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Kebabpizza
- 350 g Scan Fläskkotlett med ben
- 1 tsk kebabkrydda
- 1 förp kylt Pizzakit
- 4 pfefferoni
- 2 dl riven ost
- 1 dl lätt crème fraiche
- ½ vitlöksklyfta
Tillred pizzan enligt beskrivning på paketet. Strö ut köttet ovanpå tomatsåsen, lägg ut pfefferonin och strö över riven ost. Grädda enligt anvisning på paketet.
Blanda crème fraichen med riven vitlök och smaka av med salt. Servera pizzan med vitlökscrème fraiche och en sallad.