Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Honungsgriljerade revben med rödkålssallad
- 1 kg Scan Piggham Tjocka Revben
- rivet skal och saft av 1 citron
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 2 tsk torkad timjan
- 2 tsk salt
- 2 tsk nymalen svartpeppar
- ½ dl flytande honung
RÖDKÅLSSALLAD
- 200 g färsk finstrimlad rödkål
- 1 finhackad rödlök
- 2 urkärnade och klyftade äpplen
- 1 dl färskpressad citronsaft
- rivet skal av 2 citroner
- 1 dl flytande honung
- 2 vitlöksklyftor pressade
- ½ tsk chilipulver
- ev 3 msk färsk koriander strimlad