Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
KÖTTKUNSKAP
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
Fördjupa din köttkunskapJulguiden
Scan har varit en självklarhet på det svenska julbordet sedan 1899
– det är vi väldigt stolta över.
GRILLGUIDEN
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar. Här kan du också ta del av årets stora grilltrender och Scans nya grillprodukter. Allt för att hjälpa dig komma fram till vad du ska grilla idag.
Till grillguidenStora korvguiden
I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker.
Läs merPÅSKGUIDEN
Äntligen är det påsk och med den kommer vårlammet. Mört kött och oändliga tillagningsmöjligheter. Varför inte bjud in grannarna eller nära och kära på en riktig lammfest?
Till påskguiden